Ова се автомобилите на агентот 007 (фото)

Сподели со своите пријатели

Една од работите која го карактеризира тајниот агент Џејмс Бонд, е дефинитивно неговата љубов кон автомобилите. Во последните 50 години тој постојано изненадува со неговите автомобили. А ние Ви ја претставуваме листата од Топ 5-те автомобили на тајниот агент Џејмс Бонд 007.

Loading...

Aston Martin DB5

ASTON MARTIN DB5

Lotus Esprit S1

LOTUS ESPRIT S1

AMC Hornet

AMC HORNET

Jaguar XKR

Loading...

JAGUAR XKR

Toyota 2000GT

TOYOTA 2000GT

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.