Ова е задник на агентка за недвижности од 48 години (фото)

Сподели со своите пријатели

Лаура Гордон од Северна Каролина има 48 години, а сите и даваат двојно помалку. Тајната на нејзиниот младешки изглед е всушност еднсотавна, здрава исхрана и многу напорен тренинг.

Никогаш не се занимавав со вежбање, не сум модел и никогаш со слична работа се немам занимавано професионално. Јас сум агент за некретнини, а вежбањето го третирам како моја втора работа. Тешко е и воопшто не го сакам, но платата е одлична – здравјето и фактот дека сум фит – објаснува Лара, која на Инстаграм ја следат на 470.000 луѓе.

5693ad6f-675c-4e72-ba9d-59800a0a0a64-ljepota

Loading...

 

Лаура нема деца, а признава дека сопруг се грижи за бројот на нејзините следбеници на Инстаграм, каде таа е вистинска ѕвезда.

Моите родители и роднини редовно ми зборуваат колку имам среќа што изгледам така добро, но среќата нема врска со тоа што не сум дебела. В емолам, немојте да ме нарекувате среќничка поради тоа што секојдневно поднесувам одрекнување на кое вие не сте подготвени – вели Лаура.

5693ada1-4c40-457d-a527-59800a0a0a64-zvijezda

 

Таа додава дека не пие никакви суплементи, туку се на нејзиното тело е чиста природа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.