Ова е сигурно најопасното селфи во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Павел Смиронов и Озкан Ипар од Истамбул се качиле на врвот на еден мост во изградба. Под нив се само градот и облаците.

Loading...

Двајцата авантуристи направиле селфи на висина од 350 метри. Тие на мостот кој лежи на Босфро, се качиле за да бидат на најголемата можна височина, без безбедносни јажиња и други специјализирани типови опрема.

Самиот факт дека се качив ме прави слободен и горд сум – изјави Смирнов.

Неговиот сопатник Ипар вели дека ги поместиле границите.

На патот кон врвот на мостот алпинистите аматери, наводно не налетале на обезбедување, ниту некој им се заканил дека ќе имаат проблеми со законот доколку се качат на мостот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.