Ова е Семи, најмалиот коњ на светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Семи е можеби најмалото коњче кое сме го виделе досега. Фасцинатно е што само три дена старото пони има толку енергија за трчање со својот сопственик. Нормално, под надзор на својата мајка.

Loading...

Сигурни сме дека многумина, откако ќе го видат видеото дека ќе посакаат вакво коњче за милениче.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.