Ова е пат околу светот за четири минути (видео)

Сподели со своите пријатели

Многу мал број на „среќници“ имаат можност да го пропатуваат светот. Еден од нив е и фотографот Кеин Лам, кој одлучил фотографиите од своето патување да ги документира и од нив да направи видео.

Loading...

Фотографот Кеин Лам за 243 дена посетил дури 17 држави и за тоа време успеал да направи 6.237 фотографии кои ги споил во едно видео.

Белата пустина во Египет, Мачу Пикчу во Перу, Петра во Јордан и Гиза се само некои од местата кои ги посетил.

А доколку немате можност да го пропатувате светот, барем тоа направете го виртуелно низ неговото четириминутно видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.