Ова е новиот Apple FB607 (видео)

Сподели со своите пријатели

Apple го претстави денес својот најнов производ FB607. Тој има големина како врата, батерија од 1 час, а може да работи и на гориво.

Loading...

Да секако дека станува збор за уште една во низа исмејувања на сметка на последните големи изданија на оваа мобилна компанија, но кога ќе слушнете што зборува типов ќе сфатите дека има право.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.