Ова е новата песна на Тоше Проески (видео)

Сподели со своите пријатели

Како дел од осмото по ред „Ѕвездено небо“ во често на прерано загинатиот пејач и хуманитарец Тоше проески, на градскиот плоштад во Скопје се одржа и промоција на две песни кои до сега не се публикувани.

Loading...

Една од нив е и песната на ромски јазик „Ефта пуране иноке“, или „Седум стари икони“, дело на српскиот режисер Емир Кустурица.

Песната е објавена на интернет со интересен видео запис во кој има кадри од снимањето на спотот за песната „Волим осмех твој“, а како изгледа и звучи погледнете и уверете се сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.