Ова е најстрашната детска игра која ќе ја видите на интернет (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Децата знаат да бидат многу сурови во своите игри и да се забавуваат со своите врсници, а со ова видео тоа се докажува најдобро.

Loading...

Поточно, сите играа прескокнување на бара со јаже кое виси врзано за дрво.

Се чинеше како интересна игра за децата, сè додека не дојде редот на ова момче.

Зеде залет и се стрча кон барата и јажето. Тогаш се случи нешто што никој не го очекуваше, проследено со несакана шега на неговиот пријател и сè тргна наопаку.


Leave a Reply