ОВА ДОЛГО ГО ЧЕКАВМЕ: Инстаграм воведува нова опција што ќе ви се допадне!

Сподели со своите пријатели

Инстаграм постои во десктоп верзијата, но една опција во моментов не е можно да се објави преку компјутер.

Loading...

Отпрвин, можевте да ги прегледувате само објави на другите корисници, па Инстаграм со текот на времето додаде дека можете да прегледувате приказни, да коментирате и на крајот да испраќате пораки.

Останува да ја воведат можноста за објавување од компјутер, што ќе го сторат наскоро.

 

 

Корисниците ќе можат да сторат сè што може да се направи на апликацијата на компјутерот, па на крајот ќе биде потребно само да се развие опција за пребарување на декстоп, што е одлично за апликацијата.

Инстаграм моментално ја тестира најновата опција што ја вметнува, но сè уште не е познато кога можноста за објавување ќе стигне до нашите компјутери.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *