ОВА БОЛИ: Сакаше да започне тепачка, но не знаеше дека тој е ММА борец (видео)

Сподели со своите пријатели

Еден насилник го доби своето кога се обиде да започне тепачка со маж кој бил ММА борец.

Целата случка го снимиле насобраните луѓе за да насилникот може да ја прегледа снимката и никогаш повеќе да не му дојде на памет да направи нешто слично, пишува Мирор.

На снимката се гледа маж во блеа маица и плав качкер како се приближува до жртвата. Набљудувајќи го започнуваат да се собираат и да чекорат зад него, додека тој се приближува на маж во карирана кошула. Жртвата се повлекува наназад се додека веќе нема каде. Се слуша коментар од публиката „Повеќе нема каде се повлекуваш“, со други зборови застани и бори се, но тоа и се случи.

Сакаше да украде автомобил, но тогаш налета на ММА борец (видео)

Loading...

Момчето со качкер не можеше да замисли што го снајде. Се тетравеше, полн со самодоверба, затоа што не знаеше против кого се бори.

Не е познато каде се случил инцидентот, но се претпоставува дека е некаде во САД. Групата започнува да навива, а на некои им беше жал за типот што ја започна тепачката. Некои се вмешаа, разделувајќи ги, затоа што момчето започна да крвари.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.