Отворениот градски базен од утре ќе работи секојдневно

Сподели со своите пријатели

Секој ден од 10 до 18 часот ќе работи отворениот градски базен во Куманово, информираат денес надлежните од Општина Куманово.

За дечињата до 7 години билетот ќе биде бесплатен, но со пристуво на родител, за оние од 7 до 14 години биелтот ќе чини 75 денари, додека за сите постари од 14 години цената на билетот ќе изнесува 150 денари.

Наскоро се очекуваат и информации за затворениот базен кој се очекува многу бргу да биде отворен за релаксирање на граѓаните.

Во продолжение прочиатјте ги и правилата на однесување кои треба да ги почитувате на базенот.

11

Loading...

22

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.