Отворени се броеви за донација и жиро сметка за штетите во Тетово

Сподели со своите пријатели

Поради големите штети настанати по поплавите во Тетово, отворени се донациски броеви на кои граѓаните со еден повик ќе може да донираат 100 денари.

Loading...

Донарањето може да се изврши на следните броеви:

070/075/077 143 400, како и на сметка за солидарност за домашна и уплата од странство:

Жиро сметка: 300000001327966

Даночен Број: 4030984271620

Банка на примач: Комерцијална банка

Донации во странска валута:

NAME OF THE ORGANIZATION: MACEDONIAN RED CROSS BANK NAME:

Loading...

KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE BANK

ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SWIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.