Отворен ден во Собранието на Република Македонија

Сподели со своите пријатели

Собранието на Република Македонија денеска ќе биде отворено за посета од граѓаните.

Посетителите ќе имаат можност да ја разгледаат внатрешноста на зградата како значајно историско обележје на македонската државност и да добијат одговори на своите прашања.

Во Собранието ќе влезат само граѓаните кои претходно се пријавија телефонски или преку е-маил кај собраниските служби.

Собранието на Република Македонија е отворено за посета секој последен петок во месецот./МИА


Leave a Reply