Отворен број за донации за лекувањето на Алексадар и Мартина

Сподели со своите пријатели

„Македонски Телеком“ овозможи број за донации за лекувањето на Александар и Мартина кои боледуваат од цироза на црн дроб, за чие лекување се потребни 100.000 евра.

Сите кои се корисници на мрежата на „T-Mobile“ можат да донираат 100 денари со повик на телефонскиот број 070 143 144. За оние кои сакаат да донираат со уплата на парични средства во банка тоа можат да го сторат на следниот начин:

Име: Јасмина Додевска
Централна-кооперативна банка а.д. Скопје
Број на жиро сметка: 320500025832633


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.