Открил дека неговата мачка се спријателила со глушецот што требала да го фати (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ова е Симон, симпатична мачка која има необичен метод за справување со несакани гости во својот дом. Тој станува нивен пријател.

Loading...

Пред неколку недели сопственикот на Симон, Бенјаман Сагредо слушна чуден звук како доаѓа од нивната кујна во Чиле.

„Не знаевме што е тоа. Го видовме Симон како се игра со нешто, но не обрнувавме премногу внимание на тоа”, изјави Сагредо.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simón (@simonel.gato)

 

Излезе дека е глушец. Сагредо мислел дека нема за што да се грижи бидејќи неговата мачка ќе го реши проблемот. Но, Симон се спријатели со глушецот и Сагредо го сними, убеден дека никој нема да му поверува.

„И мене ми беше жал за глушецот. Симпатијата на Симон беше заразна. На крајот, го нарековме Шефчито”, додава сопственикот на необичната мачка.

Loading...

Сагредо вели дека глувчето ќе мора да биде посвоено доколку пријателството трае долго.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simón (@simonel.gato)