Отклучете го автомобилот со помош на тениско топче (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку некогаш ви се случи да го заборабите клучот или да го загубите некаде, постои едноставно решение кое не рпедвидува разбивање на прозорец, се што ви треба е тениско топче.

На топчето е потребно да направите мало дупченце, со шрафцигер или некој помал нож Потоа страната каде е дупчето ставете ја ан местото на бравата и удрете по топчето. Вратата многу бргу ќе се отклучи, а целата работа ќе ја направи притисокот од топчето.

Оваа метода е многу практична, но треба да бидете внимателни ја знаат и крадците.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.