Откако споделила секси видео со колегите, оваа полицајка добила отказ (видео)

Сподели со своите пријатели

Дваесет и шестгодишната полициска службеничка Кристина снимила видео со еротско играње и одлучила истото да го сподели со своите колеги, но најверојатно тоа била огромна грешка, затоа што руските надлежни органи ја отпуштиле.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.