Осум сериски убијци кои никогаш не се пронајдени

Сподели со своите пријатели

Кога е во прашање лов на сериски убијци многу работи остануваат неразјаснети. Иако за нив многу внимателно се трага има многу пукнатини и многу од оние кои остануваат неоткриени.

Ви пренесуваме дел од најголемите сериски убијци кои за жал избегале од законот.

Убиецот од плажа

Изминатите 20 години, њујорчани пронашле барем десет тела од пруститутки, долж автопат. Убиецот никогаш не бил пронајден, а и не се знае дали ова е конечниот број на убиени сексуални работнички.

Џек Трбосек

Добро, тој одамна веќе сигурно е мртов, но тоа не го менува фактот дека никогаш не бил уапсен и казнет за сторените злочини. Убил најмалку пет жени, а неговиот вистински идентитет останал мистерија засекогаш.

Убиецот со секира

Измеѓу 1918 и 1919 година овој убиец бил одговорен за смрт на најмалку 12 луѓе. Убиствата ги извршувал исклучиво со секира. Неговите жртви биле обично жените, ги пресретнувал и ги убивал. И покрај бруталноста на неговите злочини, никогаш не бил уапсен.

Хонолулу давител

Овој злочинец во периодот помеѓу 1985 и 1986 година задавил пет жени. Полицијата никогаш не му влегла во траг.

Убиец од Кливленд

Триесетите години од минатиот век во Кливленд биле брутални. Судејќи според извештаите на полицијата, убени биле помеѓу 12 и 20 личнсоти. Убиецот на жртвите им ги сечел главите.

Февруарски убиец

Овој убиец ударал само два пати и тоа во февруари. Еднаш на деветти февруари 2006 година, а потоа истиот датум во 2008 година. ДНК доказот покажал дека се работи з аиста личност. Полицијата и овој пат останала немоќна.

Психо убиец

Од 1976 до 1986 година овој психопат починил 12 убиства, 45 силувања и 120 провалувања. Меѓутоа, застрашувачкиот поход низ Јужна Калифорнија престанал одеднаш во 1986 година, што ја навело полицијата на мислење дека убиецот е можеби мртов.

Убиец на бебиња

Ова аличност убила најмалку четири деца во периодот од 1976 до 1977 година во Окландо, Калифорнија. Секоја од жртвите била пронајдена покрај пат.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.