Oсум работи кои секој маж ги очекува од својата партнерка

Сподели со своите пријатели

Претежно жените се оние кои сонуваат за совршена љубов и принц на бел коњ.

Loading...

Сепак, и мажите имаат свои соништа и очекувања.

И со тоа веројатно мислевте дека очекува неговата сопруга да ги исполни сите нивни желби.

Тоа е така, но тие сакаат и среќна и исполнета жена.

 

 

Поточно, постојат осум тајни работи што секој маж ги сака:

Loading...

1. Тој сака кога ќе го изненадите

Вашиот сопруг ќе ги цени вашите напори да го изненадите. Може да биде се! Подгответе му романтична вечера, однесете го на возбудливо патување или нацртајте негов портрет. Има толку многу опции.

2. Тој сака кога сте искрени со него

Мажите мразат лаги. Важно е да бидете целосно искрени со него. Направете се што е можно за да изградите силна, доверлива врска и ќе му се допадне.

3. Тој сака длабоки разговори со вас

Повеќето мажи сакаат да најдат со кого да разговараат за сериозни теми. Треба да ги почитувате неговите мисли, да разговарате за интересни книги и да играте интелектуални игри со него.

 

Loading...

 

4. Сака кога се грижите за него

Кога вашиот маж се враќа дома од работа, тој сака да се грижите за него. Тој сака кога ќе го сретнете дома со насмевка, бакнете го и вечерајте со него.

5. Сака кога се грижите за себе

Сите мажи сакаат самоуверени жени. Кога се сакате себеси, имате доверба во себе.

6. Сакаат да знаат дека сте среќни

Вашиот сопруг навистина сака да ве направи среќна. Значи, ако му кажете колку сте среќни, тој ќе биде задоволен.

 

Loading...

 

7. Сака да му верувате

Може да биде тешко за жените да разберат дека на мажите им треба простор. Ако вашиот сопруг сака да се дружи со своите пријатели, треба да му дозволите. Верувајте му и тој ќе ви верува.

8. Сака да се чувствува ценето

Никој не сака да биде критикуван. Треба да најдете начини да го расположите и да му помогнете да се чувствува ценет.

Loading...