Осудена на робија поради премногу гласен секс

Сподели со своите пријатели

Аманда Варфел од САД е осудена на два месеци затворска казна поради премногу гласен секс.

Тања Сејлор, мајка на пет деца, одлучила да се пожали на полицијата по две години ментална тортура која се состоела од гласен секс и гласна музика.

И покрај тоа што 45-90 дена поминати во затвор за многумина се драконска казна, треба да се напомене дека сопругот на госпоѓа Варфел на е на смртна постела и дека 25-годишната Аманда била толку гласна што ноќните ормари во станот се треселе, а децата носеле слушалки.

Инаку, Варфел во неколку наврати била осудувана поради вознемирување на граѓаните на округот Јорк во Пенсилванија, така да не се знае дали применетите затворски мерки ќе бидат со позитивен исход.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.