OО СДСМ Куманово: Општината има издвоено 700.000 евра за канализација во месноста „Палестина“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Реакција на денешните обвинувања од страна на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ испрати портпаролот на ОО на СДСМ, Сашо Тодоровски.

Loading...

Тој вели дека Општина Куманово има дадено 700.000 евра за изградба на канализација во месноста „Палестина“ во селото Долно Којнаре и има изградено 500 – 600 метри канализациона мрежа.

Тој додава дека ако има додатен проблем, екипата на ЈП „Водовод“ во среда ќе направи спецификација на терен, и ако постои можност ќе се реализаира проектот во целост.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.