ОО на СДСМ Куманово: Власта на Груевски ја заборави Општина Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

На прес конференција која денеска се одржа во просториите на ОО на СДСМ Куманово, беа испратени обвинувања на адресата на премиерот Никола Груевски дека тој самиот и неговата власт целосно заборавиле на Општина Куманово.

Loading...

Како што истакна Сашо Тодоровски, портпарол на ОО на СДСМ Куманово, доказ дека Куманово е забеоравено е нереализирањето на низа проекти кои биле ветени од страна на премиерот во неговата предизборна кампања.

Развојот и иднината на град Куманово, за Никола Груевски воопшто не е важна, но се ќе се смени во изборите во април 2016 – додаде Тодоровски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.