ОО на СДСМ Куманово организира крводарителска акција

Сподели со своите пријатели

Општинската организација на СДСМ – Куманово во четврток организира крводарителска акција која ќе се одржи во просториите на партијата. Истата ќе започне во 11 часот и ќе трае до 18 часот. Од партијата ги повкуваат не само партиските симпатизери туку и сите хумани граѓани да ја подржат акцијата и да помогнат да се спаси нечиј живот, но и да ја исполнат општествената должност да помогнат некому.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.