ОО на ГРОМ го избра претседателот на Општинскиот изборен штаб

Сподели со своите пријатели

Општинската организација на ГРОМ Куманово за претседател на општински изборен штаб на ГРОМ Куманово за наредните парламентарни избори го избра Марјан Каранфиловиќ, член на на Централен одбор на ГРОМ.

Марјан Каранфиловиќ е избран со одлука на општинскиот одбор на ГРОМ Куманово.

Воедно Општинската организација на ГРОМ Куманово им ги честита Новогодишните и Божикни празници на граѓаните на Куманово, и им посакува пријатни мигови поминати во мир и хармонија со најблиските.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.