ОО на ДПСМ со новогодишен коктел ги прослави успесите во 2015 (фото)

Сподели со своите пријатели

По повод успешно завршените активности во 2015 година, Општинската организација на Демократската партија на Србите во Куманово организираше свечен состанок на Општинскиот одбор, во просториите на поранешниот комитет.

12434529_10153813608848767_2138488621_n

Loading...

На состанокот присуствуваа по неколку претставници од сите месни комитети на ДПСМ во Куманово, како и председателот на Иван Стоилквиќ.

12431807_10153813608918767_485274970_n

По тој повод беше организиран пригоден коктел на кој председателот на Општинската Организација на ДПСМ Куманово Владимир Стојановиќ, ги поздрави присутните и им се заблагодари за нивниот допринос и сите успешно завршени задачи на партијата.

Честитајќи им ги претстојните Новогодишни и Божиќни празници, Стојановиќ ги најави наредните активности на партијата, како и подготовките за Парламентарните избори во април 2016.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.