Она што го снимил со својот дрон не можете да го видите секој ден (видео)

Сподели со своите пријатели

По повод 70 години од победата на Кина врз Јапонија во Втората светска војна, еден граѓанин на Кина со дрон направил величенствена снимка од природните убавини на оваа земја, но на место кое е недопрено од човекот, но и доста недостапно.

Loading...

Призорот е како од бајките, а таму некаде на височината ќе забележите и акробат со огромна храброст.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.