25.04.2019 13:46

Огромна змија го блокираше сообраќајот и си помина слободно преку улицата (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

На социјалните мрежи се појавила снимка на огромна змија поради која е стопиран сообраќајот за да таа ја премине улицата.

Како што може да се види од коментарите, огромната змија со денови се обидела да премине улица, но во тоа не успевала.

Loading...

Се до моментот кога еден од возачит ене решил да го стопира сообраќајот и да и помогне.

Додека таа минувала преку улицата, луѓето излегувале од возилата и го снимале моментот, некои исплашени дури се враќале и наназад за секој случај.

Não consegui filmar ela passando por cima da divisória da BR 😅 pois tive que parar o trânsito para que ela não fosse atropelada

Публикувахте от Italo Nascimento Fernandes в Понеделник, 22 април 2019 г.

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments