Оглас за вработување во американска компанија

Сподели со своите пријатели

Американска компанија со 26 години традиција и искуство на Македонскиот пазар со седиште во Скопје има потреба од нови соработници за новоотворено претставништво во Куманово.

Потрабни услови :

– Поседување возило и возачка дозвола,

– Мин. ССС,

– Комуникативни и љубезни,

– Способност за индивидуална и тимска работа.

Ви нудиме работа во реномирана компанија, во која можете да ги покажете вашите способности.

Ако сакате да постанете дел од оваа компанија , која ви нуди работа и можност за напредување испратете го вашето CV на  : [email protected]

Контакт телефон :  071 / 330 – 749 секој работен ден од 9:30 – 18:00 часот

Интервјуата ќе се одржат на 19.02.2018

Интервју задолжително


Leave a Reply