ОДВРАТНО: Нов моден крик се исечени веѓи (фото)

Сподели со своите пријатели

Луѓето често стануваат заблудеи од трендови кои ги следат на интернет, но од овој ќе ви биде мака.

неодамна жените полуделе за брановидни веѓи, но Инстаграм отиде чекор понатаму.

Оние со чувствителен стомак не мора да го гледаат овој експеримент наречен исечени брановидни веѓи.

Loading...

Корисничка на Инстаграм детално објаснува постапка за изработка на овој модек крин. Не грижете се, се работи за шминка.

Но, ако сакате да експериментирате, ова е постапката за шминакањето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.