Од зачеток до раѓање: Како почнува нов живот? (видео)

Сподели со своите пријатели

Бебињата не ги носат штркови. Тие се создаваат во утробата на мајката во текот на девет месеци. Секој ден од развитокот на зиготот во човечко суштество е приказна за себе.

Loading...

Od-začeća-do-rođenja012-20150802

Во краткиот филм со превод, даден е кус преглед за тоа како почнува животот од првиот ден па се до денот на раѓање.

Od-začeća-do-rođenja007-20150802

 

Природата судејќи според видеото, навистина се погрижила, зачетокот на еден живот да го доведе до перфекција.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.