Од вакво играње на шипка може да ви застане здивот (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку не сте знаеле во Австралија постои натпревар кој се нарекува Miss Pole Dance или во превод бираат мис помеѓу девојки кои играат на шипка.

Епа ова е Меди Спаркл и таа е победничката на тој натпревар.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.