Од денеска започнува зимскиот распуст за учениците

Сподели со своите пријатели

За околу 270.000 средношколци и основци, денеска започнува зимскиот распуст.

Најголем дел од оние кои ќе му се израдуваат се секако првачињата, а нив ги има околу 20.000 во целата држава.

Наставата во второто полугодие започнува од 22 јануари.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.