Обраќање на претседателот Иванов во Парламентот

Сподели со своите пријатели

Претседателот на државата Ѓорге Иванов денеска напладне ќе го одржи традиционалното годишно обраќање во Собранието на Република Македонија.

Редовното годишно обраќање на Претседателот на РМ пред законодавниот дом е предвидено со Уставот на државата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.