ОБЛЕЧЕНА ЖЕНА, ГОЛ МАЖ – ова е нов ТРЕНД во спалната соба! Дали сте го пробале?

Сподели со своите пријатели

Трендовите за мода и убавина се на сила од сезона во сезона и има онолку колку што сакате, но има и некои други трендови од сфери за кои не се зборува толку отворено.

Loading...

CFNM и CMFM звучат малку чудно, но всушност е акроним за „Clothed Female, Naked Male“ или „Облечена жена, гол маж“ или „Cloted Male Naked Female“ или „Гола жена, облечен маж“. Тој опишува сексуален тренд што неискусните фетишисти лесно можат да го практикуваат.

 

 

Играта CFNM / CMNF вклучува две лица, а потребниот сегмент е облеката што ја носите. Во продолжената форма на CFNM (облечена жена, гол маж), жената е таа што буквално ги носи панталоните. Мажот е целосно соблечен, додека жената останува целосно облечена. Тоа звучи малку непрактично за љубовна игра, но самиот сексуален чин е никаков. Тоа е фетиш во кој се делат улогите, односно сè се врти околу моќта.

Жената која ја задржува облеката исто така има моќ, додека голиот човек е гол на два начина: тој е гол, ранлив и покорен. Облечена жена ја има целата моќ и сè и е дозволено, така што таа може да игра на различни начини.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *