Облечен како жена се грижи за својата мајка, но кога ќе прочитате зошто ќе се растажите (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој маж од Кина растопи милиони срца со начинот на кој се грижи за својата болна мајка, а снимката заврши и на интернет и стана навистина вирална.

Мажот решил да се облече како жена и на тој начин да ја направи среќна својата мајка, која е болна веќе 20 години.

Пред 20 години неговата сестра починала, а нивната мајка на овој начин сака да го надополни загубата на саканата личност.

Мојата мајка беше пресреќна кога за прв пат се облеков како женско, па одлучив да продолжам со тоа – вели јунакот на оваа приказна.

Многумина сметаат дека со ваквата постапка се срамоти, но сепак него таквите приканзи не го допираат и истраен е во својата цел.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.