Објавена нова песна од Тоше, а тоа е само вовед за неговиот нов албум

Сподели со своите пријатели

Хрватскиот портал „Јутарњни лист“ ексклузивно објави дел од песната како најава за постхумниот албум „Secret Place“ што наскоро треба да биде објавен во јавноста.

Loading...
Колку необјавени песни всушност имал Тоше засега е енигма, но во секој случај слушнете дел од песната „If You Wanna Leave Me“ со кликнување на следниот линк.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.