Новото ТВ натпреварување кое се прикажува во Јапонија е вистинско лудило (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Јапонските „Нинџа воини“ беа многу популарни и кај нас, но ова ќе го обожавате уште еднаш.

Loading...

На интернет сега откри уште едно смешно шоу од оваа земја.

Жените и мажите во латекс костуми се обидуваат да се искачат на многу лизгави скали – но тоа изгледа многу потешко отколку што звучи.

Шоуто се вика „Лизгави скали“ и името доста ја објаснува акцијата.


Leave a Reply