Новогодишни подароци за децата без родители и родителска грижа во Куманово

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово подари новогодишни пакетчиња на децата без родители и родителска грижа.

Loading...

Претседателката на Советот на Општината, Ивана Ѓорѓиевска и раководителот на Секторот за социјални работи Александар Крстевски, заедно со Дедо Мраз им поделија новогодишни пакетчиња на децата без родители и родителска грижа, кои се сместени во згрижувачки семејства.

Традиционалното новогодишно дружење со Дедо Мраз и децата штитеници на Центарот за социјална работа – Куманово, помина во весела атмосфера.

Никола Ивановски

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Ученици од Куманово учесници на Меѓународни спортски игри во Словенија