Новогодишната атмосфера во светските градови (фото)

Сподели со своите пријатели

Декември е оној месе во годината кој најмногу го очекуваме. Ги бориме деновите до дочекот на Новата година, пишуваме желби, донесуваме одлуки се обидуваме да раскрстиме со лошите работи кои ни се случиле во претходните единаесет месеци.

Loading...

v200242

Полека затвораме едно, а се спремаме за друго поглавје во данеж дека ќе ни биде подобро.

v200242-1

Истовремено тоа е единственото време во годината кога се свети (во Куманово се уште не) во знакот на празниците.

v200242-2

Период кога градовите ширум светот водат трка кој ќе биде поубав, посветол и посјаен. Кога имаме што да видиме на улиците, а и да пазариме што треба и што не треба.

v200242-4

Loading...

Низ галеријата разгледајте како декември се одбележува во светските градови.

v200242-5


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.