Новогодишна честитка од градоначалникот Максим Димитриевски (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Нови успеси за сите во 2021 година, нова инфраструктура, реконструирана Соколана, Спомен Костурница, нови зелени површини, улици, патишта и кружни токови, се дел од желбите за Новата година од градоначалникот на Општина Куманово.

Loading...

Тој преку видео обраќање им ја честиташе Новата 2021 година на своите граѓани:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *