Нови работни места во Преспа и Охрид – платена храна и сместување

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс од Скопје е во потрага по две женски лица за работа во ресторан во Преспа за правење брза храна – тост, со плата од 14 000 мкд, пријавени во ПИОМ и платено сместување со еден оброк.

Loading...

За ресторан во Преспа се побарува шанкер и келнерка со плата од 15 000 денари, под исти услови како за првиот оглас.

За ресторан во Охрид се побарува професионален готвач со познавање на подготвување на скара и риба со личен доход од 500 евра со платено сместување и храна.

Контакт на следната ФБ адреса:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008348563943&fref=ts

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.