Нови четири интервенции на ТППЕ Куманово

Сподели со своите пријатели

Како што јавува Регионалниот центар за управување со кризи, екипите на ТППЕ Куманово во последното деноноќие, бележат четири интервенции во разни делови од општината.

Loading...

Запалена сува трева гореше во м.в Стари Лозја, во населба Карпош каде на ул. 100 истотака бил пријавен пожар од запалено стрниште, потоа кај стадионот ”Башкими”, како и кај местото познато како Багрем Бања.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.