Новата с*кс поза што гарантира најдобра стимулација на Г-точката

Сподели со своите пријатели

Воведете иновации во вашиот сексуален живот, малку експериментирање во кревет никогаш не е на одмет!

Loading...

Експерт за сексуални односи, Ен Самерс, ја открива позата која според неа е најдобра за стимулација на Г-точката.

 

 

Оваа секс техника се нарекува „повлечи и потегни“ и всушност е верзија на „doggy стилот“.

Позата започнува со тоа што жената се спушта на колена и се витка, а мажот е зад неа.

Важно е колената да бидат цврсто споени на подот или креветот, додека партнерот е секогаш свиткан наназад за време на сексуалниот чин.

Loading...

 

 

Со цел стимулацијата на точката Г да биде што е можно подобра и оргазмот да биде посилен, се препорачува побавна пенетрација.

– Оваа поза може да биде многу сензуална и забавна во спалната соба. Важно е да имате доволно количество лубрикант и да сте подготвени за страсна ноќ – вели Самерс.