Нова олимписка дисциплина – удирање по задник (видео)

Сподели со своите пријатели

Можеби сте забележале дека спортистите се удираат по задник, посебно кошаркарите го практикуваат тоа, но еве интересен исечок од натпреварите од одбојка на плажа кои се играат во рамките на летните Олимписки игри во Рио овие денови.

Девојките се удираат по задник доста често кога се поздравуваат, што најверојатно е некој нивен знак што само тие си го разбираат, но гледано од страна секаок делува интересно, а посебно од машки агол.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.