Нова функција на Инстаграм, која можеби ќе ви се допадне

Сподели со своите пријатели

Функцијата се уште не е достапна за сите корисници на популарната социјална мрежа, но дефинитивно ќе овозможи да дознаете колку пат ви е погледнат профилот.

Популарната мрежа Инстаграм тестира нова функција – Посети на профилот, која овозможува да дознаете колку пати вашиот профил е прегледан во изминатите седум дена. Бројот на посети се приажува во горниот дел на информации за профилот, па е тешко да се избегне, но ќе ви се прикажува само вам.

Оваа опција моментално е достапна само за некои корисници, не за сите, затоа што е во фаза на тестирање. Оваа опција не прикажува кој ви го гледал профилот.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.