Ноќ број четири – секс број три во куќата на „Големиот брат“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема крај на игрите помеѓу станарите во куќата на „Големиот брат“. Првата ноќ се случи првиот секс меѓу Ервин и Стефани, кога таа беше порпилично пијана и утредента се правдаше дека има „дупки“ во меморијата и дека била пијана, но сексот се повторува и повторува.

Loading...

Веќе измина четвртата ноќ, а тие не се оптеретуваат со мислењето на останатите станари, ниту им пречи нивното присуство и камерите кои ги снимаат. Акцијата продолжи и изминатата ноќ, а што уште следува останува да дознаеме.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.