Низ градот прошета еден необичен домашен миленик (видео)

Сподели со своите пријатели

На улиците во Наган во јапонија луѓето ги изненади еден навистина необичен домашен миленик, кој иако невидлив, сепак ги прави сите оние вообичаени работи за кучињата, а многумина дури се исплашиле кога тој започнал да лае.

Имено, оваа „ѕвер“ со големина на јокширски териер овие денови на улиците на олимпискиот град нагано станал апсолутен хит, а готово никој не можел да одолее оваа сензација да не ја забележи на камера.

Ова сепак не е уште еден робот од Јапонија, туку илузионистот од Акита одлучич малку да ги забави своите сограѓани со помош на своите магични раце и парчиња жица.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.