НЕВООБИЧАЕНО ПРИЈАТЕЛСТВО: Во животинското царство се е можно, дури и КОКОШКА да посвои мачиња! (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ние сме навикнати на фактот дека не постојат правила во животинското царство, дека дури и невозможното станува возможно, но една необична сцена ги остави сите во стравопочит.

Loading...

Честопати сме виделе куче и мачка да станат најдобри пријатели, како и мачка и глушец, но една необична комбинација на пријателства ги остави сите во неверување.

Имено, неколку мачиња останаа без мајка, но тогаш не им помогнаа ништо помалку и повеќе од кокошката што ги посвои и ги прими во својот дом.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *