Невестата отишла во коло, но поради венчаницата настана вистински хаос (ХИТ ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видео од една свадба се појави на Инстаграм и веднаш стана регионален хит, видете зошто.

Loading...

Иако венчавката треба да биде ден кога центарот на вниманието е по секоја цена за невестата на која и се угодува во секој поглед, тука не беше случај.

Невестата се фати во коло со своите гости, а како и на повеќето свадби, имаше непредвидени сцени.

Така, гостинката зад невестата се сопна и изгуби рамнотежа. Во обид да избегне пад, таа била подготвена на сè, дури и да ја повлече невестата со себе.

Така, камерата го снима моментот кога гостинката очајно ја влече венчаницата во обид да остане на нозе, но залудно. Невестата сепак успеа да остане на нозе и да танцува понатаму.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *