Невеста од Куманово се омажи за познат пејач – ја земаа со хеликоптер (видео)

Сподели со своите пријатели

Станува збор за албанска свадба на која невеста била девојка од Куманово која се омажила за познат пејач од албанската естрада Синан Џоџа.

Loading...

Screenshot_43

Откако завршиле сите обичаи невестата ја земале со хекиоптер и од тука заминале на свадбена весела во Албанија.

Screenshot_44

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.